HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  MemberlistMemberlist  UsergroupsUsergroups  Log inLog in  

Share | 
 

 PAKEJ ISTIMEWA DI SINILAH SEGALANYA BERMULA....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
janggut83
member baru


Male
Number of posts : 11
Age : 33
Registration date : 2007-07-21

PostSubject: PAKEJ ISTIMEWA DI SINILAH SEGALANYA BERMULA....   Sat 21 Jul 2007 - 12:54

Berita Baik!!! Pakej Istimewa!!!
Sila Ignore email ini kalau anda sudah register.

Gaji Sudah Dapat ? Join Hari Ini




Salam sejahtera,
Anda merupakan antara Ahli Percuma bertuah yang telah terpilih untuk promosi bagi pendaftaran keahlian Agent Mymode!
[center][color=red] HANYA PERLU BAYAR[color:7410=red:7410]
RM65.00
[color=#ff0000]TAWARAN UNTUK BERMINAT [color:7410=red:7410]SAHAJA!!

offer anda akan dapat web personal prepaid4u+guideline lengkap prepaid4u+guideline khas petua/tip 100% otai mymode.
(RM11.00 atau 11MyPoints akan di masukkan kepada akaun MyMode anda untuk modal pusingan yang pertama. Ini bermakna pelaburan anda hanya RM54.00 sahaja!!)


[color=#ff0000]Cara-cara untuk membuat pembayaran adalah:

[color:7410=#ffffff:7410] Mula-mula buat pembayaran ke akaun di bawah (Cash Deposit/Online transfer);


[color=#ffffff]Maybank : 1122-2309-0678
Atas nama: ZAIRUL AZIZI BIN HASBUNA
Note: Sekiranya menggunakan Maybank2u, ruangan 3rd Party Email Address masukkan ([color=#003399] [color:7410=#cc0000:7410]zairul_mymode@yahoo.com[color:7410=black:7410])

[color=#ffffff] Selepas itu, SMS ke HP saya, 0176689125; RM65 [maybank] done on [date] & [time]
Contoh:
[color:7410=#ff0000:7410]RM65 maybank done on 31/1/07 & 2:45pm


[color=#ffffff]Ada 3 kategori orang yang berada didalam Mymode. Pilihlah anda nak berada di kategori mana:

[color:7410=#ffff00:7410]1) Paling malas. Saya nak pakai sendiri je.....
Well, mungkin untung anda tidak banyak. Dari pembelian topup RM30, anda mungkin hanya akan dapat 60-80sen. Tetapi lihatlah pada faedah lain yang anda bakal perolehi. Tak perlu start motor pergi kedai nak beli topup... Tak perlu kehulu-kehilir cari kedai yg bukak pukul 12 malam bila time emergency.... dan lagi, selama bertahun-tahun sebelum ini anda membeli topup dikedai, berapa ratus yang anda dapat dari tokey kedai handphone? usahkan ratus... 20sen pun belum tentu. Nak tambah malang lagi, prepaid RM10, pun kena bayar RM10.50.

2) Paling senang. Saya nak menjual....
Margin keuntungan dalam penjualan prepaid topup memang agak kecil. Tapi bandingkan pula kelebihannya berbanding peniaga prepaid kad secara konvensional. Mereka perlukan modal yang besar bagi mengadakan stok untuk setiap jenis prepaid kad. Paling tidak 50 keping maxis RM10, 20 keping maxis RM30, 10 keping Maxis RM60, 50 keping celcom RM10, 30 keping celcom RM20 dan sebagainya. Ini kerana pelanggan minta macam-macam. Ada yg nak beli RM10 je. Ada pula nak beli yang RM50. Untuk ini sahaja modalnya dah dekat RM2000 - RM3000. Belum campur sewa kedai, lesen meniaga, dan masa yang dihabiskan untuk tercongok di depan kedai tersebut. Dalam Mymode, kalau modal RM100, anda jual produk yg boleh dibeli dengan modal tersebut. Dapat cash, rolling je semula. 24jam, kedai bergerak mengikut kemana sahaja kaki anda melangkah. Anda tak perlu cerita panjang lebar tentang produk yang anda jual kerana semua orang dah tahu pasal prepaid. Tak perlu buat produk demo macam MLM lain.

3) Paling menguntungkan. Kembangkan jaringan (networking) disamping guna sendiri/menjual.
Inilah yang saya lakukan. Jika anda buka kedai makan, maksimum boleh dapat dalam sehari katakan RM2000. Itupun jika buka 24jam. Jadi macamana nak jadikan keuntungannya jadi RM4000 sehari? Tambah pekerja? Tambah kerusi? Tambah menu masakan? Caranya adalah dengan membuka lagi satu cawangan dikawasan lain! Bayangkan jika anda mempunyai 100 cawangan kedai makan diseluruh Malaysia, berapa keuntungan yg anda bakal perolehi dalam sehari? Ini merupakan salah satu konsep jaringan perniagaan. Francais. Networking. Multi level Marketing. Ini bila kata kena cari downline, kata sistem itu sistem piramid. Sistem itu perah keringat orang bawah untuk mengayakan orang atas. Itu silap. Jika anda merasakan seperti itu, maka apa pula alasannya anda bekerja dikilang? Bukankah untuk membuatkan tokey kilang lebih kaya? Sedangkan dalam Mymode, pendapatan downline boleh melebihi pendapatan penaja/upline-nya. Adakah anda pernah dengar gaji pekerja kilang lebih tinggi dari tokey kilang? Pernah dengar gaji operator lebih tinggi dari gaji supervisor? Tidak kan? Jadi yang mana satu sebenarnya sistem piramid?










[/center]
Terhad untuk 50 orang yang pertama
SMS zairul 0176689125
Hari Ini!!! untuk register





SILA KLIK LINK DIBAWAH:




--
Topup Prepaid Dari Handphone Anda 24jam ->
http://Prepaid4U.Net/?id=zairul


Last edited by on Thu 27 Sep 2007 - 18:02; edited 1 time in total
Back to top Go down
View user profile
janggut83
member baru


Male
Number of posts : 11
Age : 33
Registration date : 2007-07-21

PostSubject: Re: PAKEJ ISTIMEWA DI SINILAH SEGALANYA BERMULA....   Thu 27 Sep 2007 - 18:01

selama ni bertahun˛ kita,mak ayah kita,adik beradik,kawan˛ habis beribu ringgit beli topup kat tokei kedai..ada dia bagi diskaun seposen dua..huh! silap˛ beli rm10 kena bayar rm10.50.apa salahnya anda jadi agent MYMODE,dgn hp anda boleh topupkan kredit..dia org semua boleh beli dari anda dan anda boleh jadikan sebagai bisnes sampingan serta pendapatan mingguan...bayangkan la..jadi agent mymode..dalam toilet , dalam bilik , dalam hutan pun boleh topup..janji anda pandai SMS dan ada hp.tak kira la hp anda semurah model 3310 stok baling anjing..jgn pikir lama˛ berminat klik : http://www.sgbloggers.com/elizairulbiz/
Back to top Go down
View user profile
 
PAKEJ ISTIMEWA DI SINILAH SEGALANYA BERMULA....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Kolekolek Portal :: :: Lain-lain :: Apa saja di sana sini (Terbuka!)-
Jump to: